Condicions d’ús i descàrrec de responsabilitat

 

La utilització del lloc web ayurveda.cat de Ayurveda Tarragona està subjecte a les condicions que s’exposen a continuació.

  • Els continguts exposats a ayurveda.cat són merament informatius i divulgatius sobre l’Ayurveda, i en cap cas pretenen substituir ni re-interpretar els textos clàssics de l’Ayurveda, com tampoc els estudis actuals que s’imparteixen a les universitats de l’Índia als futurs metges ayurvèdics.
  • Els continguts aquí exposats responen a una visió ayurvèdica de la salut i la vida, en cap cas pretenen substituir o menysprear els dictats de la medicina moderna (al·lopàtica), que és la legalment vigent.
  • Els continguts de ayurveda.cat serveixen exclusivament per la teva informació i no substitueix en cap cas al consell, l’examen o el diagnòstic d’un metge titulat. Aquestes facultats estan reservades per la Llei als metges legalment habilitats i altres professionals de la salut autoritzats. LLEI 18/2009, del 22 d’octubre, de salut pública.
  • La informació i els continguts publicats serveixen com ajuda general i no vinculant per als que busquen consell.
  • Per principi no es poden realitzar diagnòstics a distància ni aconsellar tractaments .
  • Ayurveda Tarragona (ayurveda.cat) no aconsella, recomana ni convida a comprar ni usar medicaments o altres productes relacionats amb la salut o mètodes de diagnòstic o tractament. Com tampoc incita, aconsella o recomana a l’usuari a prescindir de la medicació o tractament prescrit pels professionals de la salut.
  • Jo no sóc metge, per tant l’usuari d’aquesta web hauria de comparar aquesta informació amb les d’altres fonts autoritzades i determinar la seva idoneïtat consultant al corresponent professional de la salut.
  • Res en els continguts d’aquesta web ( ayurveda.cat ) substitueix a cap recomanació que tu hagis rebut del teu metge o professional de la salut. Qualsevol acció que tu facis en base a la informació d’aquesta web serà sota el teu exclusiu risc i responsabilitat.

© 2014-2020 Ayurveda Tarragona.


Avís: Tots els continguts publicats a "ayurveda.cat" tenen un caràcter merament informatiu i no substitueixen en cap cas la consulta mèdica o l'assessorament professional qualificat. Nosaltres no podem ni donem consells mèdics. Davant qualsevol problema de salut específic, consulteu al vostre metge o farmacèutic. En cas de dubte sobre el tema, consulteu el nostre full de descàrrec de responsabilitat.

Dades i Cookies: Les vostres dades estan protegides. Política de Privacitat.