Masaje Kundalini - Ayurveda Tarragona

MASSATGE KUNDALINI

Shadow Divider Small. PRANA SHAKTI AYURVEDA 

Divider - Ayurveda Tarragona.

Massatge Bioenergètic de Neteja i Purificació dels Nadis i Chakras

Masaje Kundalini Chakras y Nadis Tarragona

Shadow Divider.

El Massatge Prana Shakti té la funció de netejar i purificar el Nadis (canals energètics) i els Chakras (centres d’energia), per on ha de fluir la Kundalini.

Shadow Divider.

La Kundalini
Que és Prana Shakti?
 • El despertar de la Kundalini

  El Massatge Prana Shakti “no” és un massatge destinat al despertar de l’energia Kundalini, això és un treball personal de cadascú.

  Prana Shakti prepara la Bio-energètica per poder donar aquest pas amb menys impediments i millor garanties.

  És la vostra decisió, el vostre anhel de canvi, la vostra intenció i capacitat per anar despullant el Jo (ahamkara) dels condicionants que impedeixen que la energia Kundalini desperti.

 • Que és la Kundalini?

  La Kundalini en els antics escrits vedics és descriu com una serp enroscada al final de la columna vertebral, presonera del primer chakra (Muladhara), la màxima expressió del nostre jo físic i material (Ahamkara) que l’impedeix despertar en el seu anhel d’anar cap a expressions més etèries i més espirituals per finalment fusionar-se amb la Totalitat.

 • * Important *

  És molt important tenir en compte que despertar la Kundalini sense el coneixement, sense un guia i sense control adequat pot tenir riscos greus per la vostre integritat física i mental.

  Si la Kundalini arriba al setè chakra sense control, perdrem tota identificació amb el nostre Jo i amb el nostre cos.

 • I si no sóc Iogui? ...

  Si no estàs interessat en el treball i desenvolupament de la Kundalini, aquest massatge ajuda a equilibrar la Bio-Energètica personal (Prana – Agni – Ojas) per obtenir una major percepció sensorial, que aporta presència, llum i salut a la nostra vida.

Els Nadis
Sushumna, Ida, Pingala
 • Sushumna

  Sushumna està situat al canal espinal del cos físic i controla les funcions de diversos chakras al llarg de la columna vertebral.

  El flux de Prana Shakti (Kundalini) es el que desperta i activa el canal.

  ➻ El Sushumna generalment roman latent encara que els altres nadis flueixen sense problemes.

 • Ida i Pingala

  Quan la Sushumna encara no ha estat despertada, l’energia flueix a través de Ida i Pingala alternativament.

  Aquests Nadis circulen per l’esquerra i la dreta de la sushumna, entrellaçats des de la base de la columna fins a la regió del tercer ull, acabant a les foses nasals esquerra i dreta.

  Ida i Pingala nodreixen i purifiquen el cos i la ment.

  ➻ Quan Sushumna encara no funciona, activar Ida Nadi és la millor manera de facilitar la meditació i els estats de consciencia.

 • Ida

  Ida és el canal esquerre, portador de corrents lunars, és de naturalesa femenina i magatzem de l’energia maternal que produeix la vida.

  Ida és nutrició i purificador i per tant se l’anomena també Ganga (Ganges).

  La part esquerra es descriu en el Tantra com de naturalesa magnética, femenina, visual i emocional.

  El Ida Nadi és sattva per naturalesa, i mantenint-lo en operació durant el dia (que està dominat per l’energia rajasika), incrementa la consciencia sattva, creant amb això un equilibri en el nostre interior; així ens tornem més relaxats i mentalment més desperts.

  ➻ El Ida Nadi és el responsable de la recuperació de l’energia del cervell.

 • Pingala

  El nadi Pingala és el canal dret, portador d’energies solars, d’escalfament (Pitta – foc), és de naturalesa masculina, però també una reserva de l’energia destructiva. Aporta vitalitat, força física i eficiència.

  Se’l coneix amb el nom de Yamuna (afluent del Ganges). A la seva manera, Pingala també és purificador, però la seva neteja és a través del foc.

  El Pingala Nadi fa baixar l’energia des del centre de transformació del cervell, on la matèria (oxigen i glucosa) es converteixen en energia vital (Prana).

  Al netejar i purificar Pingala Nadi, s’estimula el costat esquerre del cervell.

  ➻ El flux a través d’aquest nadi proporciona impuls i motivació en la recerca de coneixements superiors.

Beneficis
Massatge Kundalini
 • Neteja i Purificació dels Nadis

  Masaje Kundalini en Tarragona - Nadis
  ➻ El Massatge Prana Shakti té per objectiu, netejar i purificar els canals energètics (Nadis) més importants i fonamentals per aconseguit el flux correcte del Prana per la columna vertebral i que aquest arribi sense impediments a  les dues parts del cervell.

 • Direcció adequada dels Pranas

  Masaje en Tarragona Embarazadas - Apana
  ➻ Treballa per procurar que els cinc Pranas (vayus) flueixin correctament i en la direcció adequada.

 • Els Chakras

  Masaje Kundalini - Chakras
  ➻ Netejar i harmonitzar els Chakras
  perquè la corrent i el repartiment del Prana arribin a tots el òrgans vitals i als òrgans dels sentits i ens proporcionin un alt grau de salut i una visió de la vida més amable i relaxada.

 • El Iogui Satva

  Kundalini Sattwa Yoga Tarragona
  ➻ Aquest massatge també prepara el Sistema Bio-energètic del cos perquè el Iogui Avançat pugui gaudir de les millors condicions i treballar amb més facilitat, amb més lucidesa, amb millor visió i percepció el despertar de la Kundalini, si es que així ho desitja.

Divider MasajesM’ajudes a arribar a més gent?

❖ Gràcies per compartir ❖

Shadow Divider Small.

Masajes Namasté


Avís: Tots els continguts publicats a "ayurveda.cat" tenen un caràcter merament informatiu i no substitueixen en cap cas la consulta mèdica o l'assessorament professional qualificat. Nosaltres no podem ni donem consells mèdics. Davant qualsevol problema de salut específic, consulteu al vostre metge o farmacèutic. En cas de dubte sobre el tema, consulteu el nostre full de descàrrec de responsabilitat.

Dades i Cookies: Les vostres dades estan protegides. Política de Privacitat.


Tria la Llengua

   
 

*** només visites concertades ***