Massatge Kundalini Tarragona
Massatge Kundalini Tarragona

PRANA SHAKTI
AYURVEDA

MASSATGE KUNDALINI
TARRAGONA

Top Capsa - Massatge Kundalini

Border Top Capsa - Massatge Kundalini

MASSATGE
KUNDALINI

És un Massatge BioEnergètic
de Neteja i Purificació dels Nadis i Chakras de l’Esquena

 

EQUILIBRA LA BIO-ENERGÈTICA PERSONAL
(PRANA – AGNI – OJAS).

 

EL MASSATGE KUNDALINI Ayurveda és realitza amb olis calents, millorant la percepció sensorial i la presencia (estar aquí, ara).


Durada: 1 hora
Preu: 45,- €


Border Bottom Capsa - Massatge Kundalini

 • ”Reserva Massatge per Telefon
 • ”Reserva Massatge per Whatsapp
 • ”Reserva Massatge per Email
 • Ubicació Ayurveda Massatges Tarragona a Google Maps
La Kundalini
Que és Prana Shakti?
 • Que és el Massatge Kundalini ?

  El Massatge Kundalini prepara la Bio-energètica personal ( Prana-Agni-Ojas ) per poder accedir al despertat de l’energia Kundalini amb mes facilitat, menys impediments i millor garanties. Neteja i purifica els Nadis de la columna i harmonitza els Chakras.

  Prana Shaktino” és un massatge destinat al despertar de l’energia Kundalini, això és un treball personal de cadascú.

  És la vostra decisió, el vostre anhel de canvi, la vostra intenció i capacitat per anar despullant el Jo (ahamkara) dels condicionants que impedeixen que la energia Kundalini desperti.

 • Que és la Kundalini?

  La Kundalini en els antics escrits vedics és descriu com una serp enroscada al final de la columna vertebral, presonera del primer chakra (Muladhara), la màxima expressió del nostre jo físic i material (Ahamkara) que l’impedeix despertar en el seu anhel d’anar cap a expressions més etèries i més espirituals per finalment fusionar-se amb la Totalitat.

 • * Important *

  És molt important tenir en compte que despertar la Kundalini sense el coneixement, sense un guia i sense control adequat pot tenir riscos greus per la vostre integritat física i mental.

  Si la Kundalini arriba al setè chakra sense control, perdrem tota identificació amb el nostre Jo i amb el nostre cos.

 • I si no sóc Iogui? ...

  Si no estàs interessat en el treball i desenvolupament de la Kundalini, aquest massatge ajuda a equilibrar la Bio-Energètica personal (Prana – Agni – Ojas) per obtenir una major percepció sensorial, que aporta presència, llum i salut a la nostra vida.

Els Nadis
Sushumna, Ida, Pingala
 • Sushumna

  Sushumna està situat al canal espinal del cos físic i controla les funcions de diversos chakras al llarg de la columna vertebral.

  El flux de Prana Shakti (Kundalini) es el que desperta i activa el canal.

  ➻ El Sushumna generalment roman latent encara que els altres nadis flueixen sense problemes.

 • Ida i Pingala

  Quan la Sushumna encara no ha estat despertada, l’energia flueix a través de Ida i Pingala alternativament.

  Aquests Nadis circulen per l’esquerra i la dreta de la sushumna, entrellaçats des de la base de la columna fins a la regió del tercer ull, acabant a les foses nasals esquerra i dreta.

  Ida i Pingala nodreixen i purifiquen el cos i la ment.

  ➻ Quan Sushumna encara no funciona, activar Ida Nadi és la millor manera de facilitar la meditació i els estats de consciencia.

 • Ida

  Ida és el canal esquerre, portador de corrents lunars, és de naturalesa femenina i magatzem de l’energia maternal que produeix la vida.

  Ida és nutrició i purificador i per tant se l’anomena també Ganga (Ganges).

  La part esquerra es descriu en el Tantra com de naturalesa magnética, femenina, visual i emocional.

  El Ida Nadi és sattva per naturalesa, i mantenint-lo en operació durant el dia (que està dominat per l’energia rajasika), incrementa la consciencia sattva, creant amb això un equilibri en el nostre interior; així ens tornem més relaxats i mentalment més desperts.

  ➻ El Ida Nadi és el responsable de la recuperació de l’energia del cervell.

 • Pingala

  El nadi Pingala és el canal dret, portador d’energies solars, d’escalfament (Pitta – foc), és de naturalesa masculina, però també una reserva de l’energia destructiva. Aporta vitalitat, força física i eficiència.

  Se’l coneix amb el nom de Yamuna (afluent del Ganges). A la seva manera, Pingala també és purificador, però la seva neteja és a través del foc.

  El Pingala Nadi fa baixar l’energia des del centre de transformació del cervell, on la matèria (oxigen i glucosa) es converteixen en energia vital (Prana).

  Al netejar i purificar Pingala Nadi, s’estimula el costat esquerre del cervell.

  ➻ El flux a través d’aquest nadi proporciona impuls i motivació en la recerca de coneixements superiors.

Beneficis
del Massatge Kundalini
 • Neteja i Purificació dels Nadis

  Kundalini - Nadis y Chakras.
  ➻ El Massatge Kundalini té com objectiu, netejar i purificar els canals energètics (Nadis) més importants i fonamentals per aconseguit el flux correcte del Prana per la columna vertebral i que aquest arribi sense impediments a  les dues parts del cervell.

 • Direcció adequada dels Pranas

  Kundalini - Apana Vata
  ➻ Procurar que els cinc Pranas (vayus) flueixin correctament i en la direcció adequada és un altre dels treballs del Massatge Kundalini.

 • Els Chakras

  Chakras y Nadis - Massatge Kundalini.
  ➻ El Massatge Kundalini Neteja i harmonitza els Chakras
  perquè el corrent i el repartiment del Prana arribin a tots el òrgans vitals i als òrgans dels sentits i ens proporcionin un alt grau de salut i una visió de la vida més amable i relaxada.

 • El Iogui Satva

  Sattwa Ioga - Ioga Kundalini
  ➻ Aquest massatge també prepara el Sistema Bio-energètic del cos perquè el Iogui Avançat  i els practicants de Kundalini Ioga puguin gaudir de les millors condicions i treballar amb més facilitat, amb més lucidesa, amb millor visió i percepció el despertar de la Kundalini, si es que així ho desitja.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 9

No votes so far! Be the first to rate this post.


Avís: Tots els continguts publicats a "ayurveda.cat" tenen un caràcter merament informatiu i no substitueixen en cap cas la consulta mèdica o l'assessorament professional qualificat. Nosaltres no podem ni donem consells mèdics. Davant qualsevol problema de salut específic, consulteu al vostre metge o farmacèutic. En cas de dubte sobre el tema, consulteu el nostre full de descàrrec de responsabilitat.

Dades i Cookies: Les vostres dades estan protegides. Política de Privacitat.