Alineació de Chakras - Massatge a Tarragona
Massatge Kundalini Tarragona

PRANA SHAKTI
AYURVEDA

MASSATGE KUNDALINI
TARRAGONA

Top Capsa - Massatge Kundalini

Border Top Capsa - Massatge Kundalini

MASSATGE
KUNDALINI

És un Massatge BioEnergètic
de Neteja i Purificació dels Nadis i Chakras de l’Esquena

 

EQUILIBRA LA BIO-ENERGÈTICA PERSONAL
(PRANA – AGNI – OJAS).

 

EL MASSATGE KUNDALINI Ayurveda és realitza amb olis calents, millorant la percepció sensorial i la presencia (estar aquí, ara).


Durada: 1 hora
Preu: 45,- €


Border Bottom Capsa - Massatge Kundalini

Com és l’experiència del Masaje de Chakras (Kundalini)?

Descobreix els poderosos efectes terapèutics de l’Massatge de Chakras i Nadis, Kundalini Ayurveda.

Massatge Ayurveda de neteja, purificació i harmonització del Chakras i Nadis - Massatge de l'Esquena.

1 | Equilibri Bioenergètic (Cos-Ment).

El Massatge Kundalini (Massatge de Chakras) equilibra la Bioenergètica personal “Prana-Agni-Ojas” per restaurar i harmonitzar les funcions corporals (respiració, digestió, eliminació), elevant la Consciència i aportant calma i pau a la ment turbulenta.

Neteja i purifica els Nadis de la columna i harmonitza els Chakras.

· · · ◉ · · ·

Massatge Integratiu de l'esquena - Integra Cos - Ment - Esperit.

2| Massatge Integratiu.

Es un Massatge Integratiu, un massatge de lliurament i obertura de la Ment.

El Massatge de Chakras integra en la seva execució i resultat, tant la part física com l’emocional, mental i energètica.

Produeix una sensació indescriptible de pau i benestar, alliberant la tensió i el dolor tant en Cos com en la Ment.

· · · ◉ · · ·

Massatge Ayurveda de regeneració, transformació de la Ment y apertura de la Consciència.

3| Massatge Meditatiu.

És un Massatge Ayurveda que condueix la ment a un estat de pau i calma en el qual la Consciència s’expandeix i la ment es torna mes dòcil i flexible.

En aquest estat es produeix un transformació i regeneració en el funcionament de la Ment que permeten flexibilitzar la rigidesa mental davant els canvis necessaris que es requereixen en el moment present, i per reemplaçar vells hàbits que ens impedeixen avançar, viure i acceptar sense tensions ni patiment les circumstàncies de la vida.

A l’canviar la percepció de la nostra ment, canvia la representació del nostre món.

· · · ◉ · · ·

Massatge relaxant de l'esquena pel equilibri de la Bioenergètica personal -Prana-Agni-Ojas.

4| Purifica Chakras i Nadis.

El Massatge dels Nadis neteja i purifica els canals energètics (Nadis: Ida i Pingala)) més importants i fonamentals per permetre el flux correcte de l’Prana per la columna vertebral i que aquesta arribi sense impediments a les dues parts del cervell.

El Massatge dels Chakras (Prana Shakti Ayurveda) neteja, purifica i harmonitza els Chakras de l’Esquena perquè el flux i el repartiment de l’Prana arribi a tots els òrgans vitals i als òrgans dels sentits.
Gràcies a això, el Massatge dels Chakras i Nadis ens proporciona un augment de la salut i una visió de la vida més amable i relaxada.

· · · ◉ · · ·

Massatge Ayurveda que afavoreix el despertar de la Kundalini, a través de chakras i nadis.

5| Afavoreix el despertar de la Kundalini.

El Massatge Kundalini prepara el Sistema Bioenergètic del cos perquè el Iogui Avançat, així com el praticante de Kundalini Ioga puguin gaudir de les millors condicions i treballar amb més facilitat, amb més lucidesa, amb millor visió i percepció el despertar de la Kundalini, si és que així ho desitgen.

Prana Shaktino” és un massatge destinat a l’despertar de l’energia Kundalini, aquest és un treball personal de cadascú.

· · · ◉ · · ·

La Kundalini i els Chakras
 • La Kundalini

  La Kundalini en els antics textos vèdics es descriu com una serp enroscada en  l’arrel de la columna vertebral, presonera del primer chakra ” Muladhara “.

  En el Mulhadhara es troba la màxima expressió del nostre jo físic i material « ahamkara » que li impedeix despertar en el seu anhel d’anar cap a expressions més etèries i més espirituals per arribar a fusionar-se amb la Totalitat.

 • Harmonitzar els Chakras

  Els Chakras son centres energètics, a manera de rodes energètiques, que giren en el sentit de les manetes de l’rellotge, permetent que el Prana flueixi de fora cap a dins, facilitant que el metabolisme del Cos i l’estat de la Ment obtinguin la seva màxima expressió.

  Perquè els Chakras tinguin un funcionament òptim és important equilibrar-los i harmonitzar-los, perquè d’aquesta manera puguem, gràcies al flux correcte del Prana, metabolitzar correctament la Bioenergètica Particular, assimilant millor l’energia i els aliments, i eliminant les obstruciones i bloquejos dels nadis (canals energètics) que ens impedeixen gaudir d’una vida plena, amb salut i en harmonia.

 • I si no sóc un Iogui?

  Potser no estàs interessat en el treball dels Chakras ni en el desenvolupament de la Kundalini, tot i així, aquest massatge ajuda a equilibrar la bioenergètica personal (Prana – Agni – Ojas) per metabolitzar millor l’energia i els aliments, i per obtenir una major percepció sensorial, que ens aportarà més presència, llum i salut a la nostra vida.

Els Nadis de la Kundalini
 • Sushumna

  El Nadi Sushumna està situat en el canal espinal de el cos físic i controla les funcions de diversos Chakres de la columna vertebral.

  El flux de l’energia Prana Shakti (Kundalini) és el que desperta i activa aquest canal.

  El Nadi sushumnâ generalment roman latent, encara que els altres nadis flueixin sense problemes.

 • Ida i Pingala

  Quan Sushumna encara no ha estat despertat, l’energia flueix a través dels nadis Ida i Pingala alternativament.

  Aquests Nadis circulen per l’esquerra i dreta de Sushumna, entrellaçats des de la base de la columna fins a la regió de l’tercer ull, acabant en les fosses nasals esquerra i dreta.

  Ida i Pingala nodreixen i purifiquen el cos i la ment.

  Quan Sushumna encara no està en funcionament, activar el Ida Nadi és la millor manera de facilitar la meditació i els estats de consciència.

 • Ida Nadi

  Ida és el canal esquerra, portador de corrents lunars, és de naturalesa femenina i magatzem de l’energia maternal que genera la vida.

  Ida és nutrició i purificació i és per això que a l’Índia se l’anomena també Ganga (Riu Ganges).

  La part esquerra es descriu en el Tantra com de naturalesa magnètica, femenina, visual i emocional.

  Ida Nadi és sattva per naturaleza, i mantenint-lo en operació durant el dia ( que està dominat per l’energia rajasica ), incrementa la consciència sattva, creant amb això un equilibri en el nostre interior; d’aquesta manera ens sentim més relaxats i mentalment més desperts.

  Ida Nadi és el responsable de la recuperació de l’energia del cervell.

 • Pingala Nadi

  El Nadi Pingala és el canal dret, portador d’energies solars, d’escalfament ( Pitta – foc ), és de naturalesa masculina, però també una reserva de l’energia destructiva. Aporta vitalitat, força física i eficiència

  També rep el nom de Yamuna (afluent del Ganges). A la seva manera, Pingala també és purificador, però la seva neteja és a través de la força transformadora del foc.

  El Pingala Nadi fa baixar l’energia des del centre de transformació de el cervell, on la matèria (oxigen i glucosa) es converteixen en energia vital (Prana).

  Al netejar i purificar el Pingala Nadi, s’estimula el costat esquerra del cervell .

  El flux a través d’aquest nadi proporciona impuls i motivació en la recerca de coneixements superiors.

La Kundalini
 • *** IMPORTANT

  És molt important tenir en compte que despertar la Kundalini sense el coneixement, sense un guia i sense el control adequat pot tenir greus riscos per a la vostra integritat física i mental.

  Si Kundalini arriba a la setena chakra sense control, perdrem tota identificació amb el nostre Jo i amb el nostre cos.

❝ FAQS Ayurveda

Que és la Kundalini?

La kundalini és una energia adormida, latent i potencial situada a l’arrel de la columna vertebral. En els homes, es localitza en el perineu i en les dones al coll de l’úter.

Kundalini és un terme sànscrit argumentat en les Filosofies vèdiques de l’Antiga Índia, que ens parla d’una energia o consciència superior situada a la base de la columna vertebral, enrotllada tres voltes i mitja en forma de serp en el Primer Chakra (Muladhara).

Roman latent i adormida fins que morim, moment en el qual desperta i torna a la seva font.

Que són els Chakras?

La paraula sànscrita Chakra significa ‘roda‘.
A les Tradicions vèdiques, Chakra, es refereix als centres energètics de l’anatomia subtil de l’ésser humà, i cada centre es correspon amb un nivell de consciència diferent.

Els Chakras emmagatzemen l’energia que produeixen els pensaments, sentiments, records, experiències i accions.

Hi ha 7 Chakras principals que s’alineen en la columna vertebral, des de l’arrel ‘coxis‘ fins a la coroneta del cap.
Els 7 Chakras principals: Muladhara, Svadhisthana, Manipura, Anahata, Visuddha, Ajna i Sahasrara.

Que són els Nadis?

Nadi és una paraula sànscrita que es tradueix com a ‘canal‘. S’utilitza per descriure la xarxa de canals que permeten que l’energia pugui fluir a través del cos.

Els Nadis principals discorren per la columna vertebral. ‘Ida i Pingala‘, pels laterals i ‘Sushumna‘ pel centre.

La respiració alternativa de les fosses nasals, o ‘Nadi Shodhana‘, s’utilitza en el Ioga per intentar equilibrar els nadis, en pràctica-lo després de les asanes.

Que és el Prana?

Prana és una paraula sànscrita que expressa la ‘força o energia vital‘ que fa possible la Vida.

En el nostre cos energètic, el Prana flueix a través dels canals energètics anomenats ‘nadis’

La salut i el benestar es produeixen quan hi ha un flux equilibrat del Prana a través de cada un dels set chakres principals.

I al in-revés, quan el Prana no flueix de manera natural, per estar bloquejat o hiper-actiu, es manifesta i es percep com des-harmonia, tant a nivell físic, com mental i emocional.


Avís: Tots els continguts publicats a "ayurveda.cat" tenen un caràcter merament informatiu i no substitueixen en cap cas la consulta mèdica o l'assessorament professional qualificat. Nosaltres no podem ni donem consells mèdics. Davant qualsevol problema de salut específic, consulteu al vostre metge o farmacèutic. En cas de dubte sobre el tema, consulteu el nostre full de descàrrec de responsabilitat.

Dades i Cookies: Les vostres dades estan protegides. Política de Privacitat.