Politica de Privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens subministri a través de la pàgina web seran tractades de forma confidencial. Les seves dades personals seran utilitzades únicament per a la gestió, administració i manteniment dels serveis acordats o contractats.

ayurveda.cat no ven, cedeix, arrenda ni transmet cap mena d’informació o dades de caràcter personal a tercers.

Així mateix l’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació o cancel·lació enviant un correu electrònic.

…envia

El teu nom (necessari)

El teu email (necessari)

El teu telèfon

Assumpte

El teu missatge

Copia els següents caràcters (***necessari)

captcha

Politica de Privacidad

En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos personales que nos suministre a través de la página web serán tratados de forma confidencial. Sus datos personales serán utilizados únicamente para la gestión, administración y mantenimiento de los servicios acordados o contratados.

ayurveda.cat no vende, cede, arrienda ni transmite ningún tipo de información o datos de carácter personal a terceros.

Asimismo le informamos que puede ejercer su derecho de acceso, rectificación o cancelación enviando un correo electrónico.

…envia

El teu nom (necessari)

El teu email (necessari)

El teu telèfon

Assumpte

El teu missatge

Copia els següents caràcters (***necessari)

captcha

Politica de Cookies

ayurveda.cat no utilitza cookies pròpies.

Però si utilitza cookies de tercers (Google Analytics), per tal d’oferir una experiència i un servei millors.

En navegar acceptes l’ús d’aquestes cookies. No obstant això, tens l’opció d’impedir la generació de cookies i eliminar-les mitjançant la corresponent opció en el teu navegador.

Politica de Cookies

ayurveda.cat no utiliza cookies propias.

Pero si utiliza cookies de terceros (Google Analytics), con el fin de ofrecer una experiencia y un servicio mejores.

Al navegar aceptas el uso de estas cookies. Sin embargo, tienes la opción de impedir la generación de cookies y eliminarlas mediante la correspondiente opción en tu navegador.

Tria la Llengua

   
 

*** només visites concertades ***