Reiki Tarragona
Terapèuta Reiki Tarragona

REIKI USUI

REIKI TARRAGONA

TOP - Reiki Tarragona

Border Top Capsa - Reiki Tarragona

REIKI

És un Sistema de Sanació
i reequilibri bioenergètic mitjançant la circulació de l’Energia Vital ( Ki-Prana ) a través de la imposició de mans.

 

PROPORCIONA VITALITAT FÍSICA I ANÍMICA.

 

EL REIKI treballa directament en el camp energètic, incidint directament sobre els bloquejos que pertorben la lliure circulació de l’energia (KI).


Durada: 1 hora
Preu: 45,- €


Border Bottom Capsa - Reiki Tarragona

Reiki Tarragona - Terapeuta Reiki

Que és el Reiki?

El Reiki és una teràpia energètica que consisteix en eliminar bloquejos energètics i permetre el flux de l’energia.
D’aquesta manera la persona pot desenvolupar la seva activitat en harmonia i equilibri, sense sentir-se limitada pels condicionats que paralitzen la lliure expressió.

Quan tenim pensaments i actituds que ens limiten, fonamentades en la por, la ira o la tristesa, entre d’altres, el nostre sistema energètic es bloqueja i la nostra visió o percepció de l’entorn es torna tèrbola, sense claredat, i això comporta que el pensament, el llenguatge i la conducta quedin alterats.

Canalitzant Energia Universal harmonitzem el cos, les emocions, la ment i l’esperit, donant suport i incentivant el propi procés intern i innat de sanació de malalties, trastorns i re-equilibrant el flux energètic.

Com actua?

A Nivell Físic:

Aporta major vitalitat física, restablint el flux energètic vital en els sistemes del cos: respiratori, circulatori, locomotor, digestiu, excretor, reproductor, sistema nerviós, endocrí, sensorial i immunològic.

A Nivell Emocional:

Allibera les emocions reprimides, les ansietats, fòbies i el sentiment de dolor, restaurant la confiança i l’autoestima.

A Nivell Mental:

Desapareixen les creences negatives que ens limiten i restableix un estat de benestar, pau i calma mental que aporta serenitat i equilibri.

A Nivell Espiritual:

L’estat de consciència personal s’expandeix i s’intensifica, aconseguint ser més conscients de la realitat personal, de la realitat que ens envolta i dels nostres desequilibris.

Les Medicines Orientals

Les Medicines Orientals

Segons les Medicines del Orient (Medicina Tradicional Xinesa i Ayurveda), la malaltia i el dolor es manifesten quan es bloqueja i s’interromp la circulació de l’energia vital (KI – CHI – PRANA).

L’alteració del flux energètic produeix un desequilibri intern, una pèrdua de la salut, tant a nivell físic, mental com emocional i espiritual.

Al Japó, com a la Xina i a l’Índia, es coneixen diferents mètodes per cultivar i mantenir la circulació d’aquesta energia.

Tai Chi – Chi Kung – Yoga

El Tai Chi, o el Chi Kung (Qi Gong), disciplines en què es practiquen una sèrie de moviments per mantenir el flux i l’equilibri de la nostra energia.

De la mateixa manera, el Ioga fa servir tècniques de respiració (pranayama) i postures (asanas), per augmentar i equilibrar el sistema energètic.

La intenció de les filosofies orientals i les seves tècniques és aconseguir l’harmonia del nostre sistema d’energia, i que el nostre ésser físic, mental i emocional estigui en optimes condicions per a sanar-se ell mateix.

Origens del Reiki

El Reiki, originari del Japó, desarrollat i creat per Mikao Usui. És una ramificació del Tai Chi, que es fonamenta en el moviment energètic o Ki.
Mikao Usui va estudiar medicina, religió i psicologia. Més tard es va convertir en monjo budista.
Explica la història que durant una meditació de 21 dies va percebre una llum poderosa que va anomenar “Reiki”.

 • Rei significa Universal.
  És l’essència energètica còsmica que ho circumda i penetra tot.

 • Ki és l’enegia vital individual (Chi – Prana).
  És l’energia que envolta i flueix en tot esser viu, donant-li i mantenint-li la vida.

Reiki Tarragona - Els Principis del Reiki.

Els Principis del Reiki

Només per avui,

 • no t’enfadis,

 • no et preocupis,

 • sigues agraït,

 • treballa honestament,

 • sigues bondadós.

Mikao Usui


Avís: Tots els continguts publicats a "ayurveda.cat" tenen un caràcter merament informatiu i no substitueixen en cap cas la consulta mèdica o l'assessorament professional qualificat. Nosaltres no podem ni donem consells mèdics. Davant qualsevol problema de salut específic, consulteu al vostre metge o farmacèutic. En cas de dubte sobre el tema, consulteu el nostre full de descàrrec de responsabilitat.

Dades i Cookies: Les vostres dades estan protegides. Política de Privacitat.